Sunday

pssttt..

Okay, hi. Sekarang ni aku dah buat new acc blog. Do follow me back ye
yang dah follow tu (http://linasaiful.blogspot.com/)
Yang tak follow tu pun cuba2 la tick follow. hehe.
Thank you and loveyou <3

♥Sekian Terima Kasih♥

Tuesday

AEIOU.

First2 sekali saya nak kata ILOVEYOUBIE. Dekat boyfriend kesayangan saya. Muahaha. Harini saya happy sangat2. First yang saya happy sebab dapat jumpa awak. Saya rindu awak. Sebab 2minggu tak jumpa. Kedua sebab awak says iloveyou dekat saya secara depan-depan. HAHA. Comel-comel aje awak ni. Nak bahang rasa XD.. Nak date susah betul. Cikgu merata. Pastu pulak taktahu nak cakap ape. Nasib baik kakak ada. ;) muahaha. tu aje yg saya nak share. Kbye.
♥Sekian Terima Kasih♥

Wednesday

HOH --"


:icona-little-kitty:

♥Sekian Terima Kasih♥

HI.

Assalammualaikum and hi. :).. Harini aku sibuk sikit,. On fb bukan banyak pun NOTIFICATIONS, org add adelah. Kawan-kawan aku sekarang ramai yang dah lama tak on. Boring kalau takde diorg. Sedih rasa. Dan tak sabar nak sekolah. Nak jumpa kawan2. Harini aku nak share game yang best. Aku sure korang pun mesti pernah main game ni. Kan girls? hahahaha.. TADA: http://www.barbie.com/ . hoh, MOH main bersama aku. join. Ajak mak,kakak,nenek,moyang main sekali.
MUAHAHA =
okay, aku tahu. Aku ni mmg kebudak-budakan.
Tapi korang tak perasan ke? Budak zaman sekarang yang dah besar panjang pun still main game barbie mcm ni? HOH! okbye.

♥Sekian Terima Kasih♥

iloveyou bie ;-*

MUAHHAAAHAHAA..
ayat awak  =  ilysfdm ;DD
ilysfdm too.
Thanks sebab selalu ada untuk saya bie.


ILOVEYOU
=)

♥Sekian Terima Kasih♥

Saturday

New Love.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Orang Baru.
Kehidupan Baru.
Happy bila dengan awak.
Terima kasih kerana membahagiakan saya bermula dari 5/6/2011
Awaklah orang yang saya sayang gila lepas parents and family.
Lepas ni, tulat, minggu depan,bulan depan dan selamanya tolong sentiasa dengan saya.
*iloveyousomuch.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥Sekian Terima Kasih♥

Wednesday

Nak bercerita. < aku paksa baca ;) >


HAHAHA. akhirnya blog boleh bukak jugak. Bagus. Baru aje aku plan nak belasah2 kau blog. Paham bahase jugak kau ye? HAHA, okay start dari harini dah 6 hari cuti. Aku dah mula rindu dekat kawan-kawan aku. Nak2 sekali dekat kacip aku NUR KHAIRUNNISA NATASYA BINTI DZUL HAIDI.  Harini aku tak tidur. Semalam pun sama aku tidur pukul 6.30 a.m dan bangun tidur lebih kurang pukul 2.30p.m. Gangster tak? hahahaha. Buas tido. Mama ckp aku mengigau. tulah akibatnya kalau tidur lambat2. < perut dah rasa lapar (lupakan)(taksabik) > Kalau aku on fb aje mesti aku bukak manga ! Nak membaca komik sambil on. Best. Taklah boring sangat pasceroh tgk fb kan? komik gempak. Dah lah cara dia lukis watak dalam komik dia tu CANTIK. Perfect. Aku nak jadi pelukis. Aku suka melukis. Hobi yang akan aku buat bila aku tengah free. Ayah aku membebel. HOHO..  Okay ni ajela yang aku nak share. kbye. dan aku rasa tak lawak pun =="

♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     
♥Sekian Terima Kasih♥

Monday

tkde kerja.

Twilight versi Anime. HAHOO =D
Tengok ni KI SAIFUL.


♥Sekian Terima Kasih♥

Aku rindu Kau FARHANA!


I MISS YOU
NURUL FARHANA BINTI MUHD FAIZAL!
bila nak datang kuantan?
masuklah sekolah TC balik.
='(((

♥Sekian Terima Kasih♥

Thursday

Go die!

M E N G A R U T !

Mengarut ajela mu ni. Menyemok!
Muka mcm gitu aje!
Ada hati tu! HAISSSS!!!!!!!!!!!!!!!
GO DIE!!!


  •  bila aku tengah boring memang ntah ape yang aku mencarut kat blog ni! ;) kbye.

♥Sekian Terima Kasih♥

Sunday

Happy Mother's Day




Happy Mother's Day to my beloved mother :
NOR LIZA BINTI HJ. MOHD ARSHAD.
I do love you so much MAMA.
Thanks for all.. Thanks for take care of me since i was a baby,
And until today. Your kindness will be remembered forever.
MUAHHHHH X3
MY MAMA
ILOVEYOU.

Dan tak lupa juga untuk ibu-ibu di seluruh dunia..
Ibu nissa natasya. Ibu Damia. Ibu Farhana
 .Ibu Azlin.Ibu Hasanah. Ibu Hajar

HAPPY MOTHER'S DAY !!

♥Sekian Terima Kasih♥

Wednesday

Wali Band - Harga Diriku lirik



Ki Saiful , Edin Saiful And Syalinna Saiful Loves this Song <3

♥Sekian Terima Kasih♥

Monday

Perkhemahan Bersepadu Unit Beruniform SMKTC.

HAPPY . SEDIH . MENDERITA . SAKIT .
Live Laugh Love   


Happynya lah pergi CAMPING dengan kengkawan masa 27,28 & 29 hari bulan haritu. Macam-macam kitorang buat. Aku tidur satu khemah dengan nissa natasya, airchah n afifah.. Tidur sesama, bergossip sesama, makan dalam khemah sesama. Itulah kerja kitorang dalam khemah. Malam-malam pulak kitorang semua buat kumpulan, KRS & ST.JOHN. Kena buat logo,lagu,bendera sendiri. Kerja aku dengan airchah melukis bendera. Penat-penat aje aku dengan airchah melukis. Kitorang tak sempat nk colour. BABUN BEBENO. hahahaha.. Keesokkannya pulak, cikgu bahagikan kumpulan. Ada dua kumpulan,kumpulan 1 dengan kumpulan 2. Aku, nissa, airchah and amar kumpulan 2. Nak di pendekkn cerita KRS,BOMBA,ST.JOHN kumpulan 2. Ada satu lagi ape ntah nama uniform dia. Lupa. Kumpulan pertama pergi berbasikal, kumpulan 2 pergi berkayak. Ombohh, aku benci berkayak. Sebelum berkayak tu ada aktiviti dalam air. Keberanian dalam air, benda tu untuk menyakinkn kita bila kita berada dalam air. Kata orang tu lah. haha.. Lepas keberanian dalam air pulak, kitorang mula berkayak. Aku berkayak dengan airchah. HAHA, kat sebelah kayak kitorang ada labah-labah. Gelabah airchah XD.. buat bersabo,. Lepas habis berkayak, aktiviti berbasikal pulak. Wahh, aku jatuh basikal. Malu!! Nak nangis dalam khemah! XD Sakit betul, habis berdarah kaki. Pedih bila aku nak mandi. Nak nangis rasa, tapi nasib baik aku ni jenis katang ;) Lepas tu balik khem and bermandi manda. SEGARRR!!!! BRRR!!!! Lepas punya lepas tu, aktiviti amenda ntah, main tali.. Lupa nama dia. Dan lepas tu, aktiviti terakhir. Aktiviti memasak kott.. Persediaan diri bila ada dekat hutan. Nak masak macam mana. Kitorang kena cari kayu and buat api. Aku dengan Nissa buat roti gulung. HAHA, airchah masak nasi. Gang2 lelaki kipas api tu supaya tak padam. Lepas dah siap masak, cikgu suruh makan benda yang kitorang dah masak tu. ERRRKKKK.. hahaa.. sedak lah jugok ;) Malam2 ada persembahan dari setiap unit uniform. kitorang buat ape ntah lupa. Bestttt2. tapi time bergembira time tu jugak aku menderita. sakit perut lol!! WOAHHH!! SHIT.. hahaha, dah2 nak pendekkan cerita. Hari terakhir. kitorang ada penyampain sijil2, hadiah dan dengar ucapan2 dari guru besar and the gang. Lepas tu sesi bergambar. Ni, ni. nak share. hoho.. ENJOY!! 
Masa nak pasang khemah ;)
Smile
TADAAA!! haha, ni kumpulan KRS.  Aku yang dari kanan last sekali. Gang-gang terbaik. hahaha.. Sana dekat atas cikgu Muhammad. guru KRS.
Smile
FREE STAIL!!
Smile
berkayak.
Smile
Berbasikal.
Smile
Kami yang mengikuti perkhemahan ini. KRS, PENGAKAP, BOMBA,  ST.JOHN, PUTERI ISLAM, JPA,KADET POLIS and seterusnya ;)
Smile
p/s kalau terlampau kecik hanya click dekat gambar yang korang nak tengok.

Red Thank You
THE END.

♥Sekian Terima Kasih♥

Saturday

Drawing Anime! GEMPAK!



See! Gempak punya cara dia melukis anime. Cara dia color pun gempak. Tengok sendiri,mesti korang rase orang yang lukis ni gempak. kbye.

♥Sekian Terima Kasih♥

Friday

KETIADAAN KACIP KETIGA.

Sedihnyer sebab NURUL FARHANA BINTI MUHD FAIZAL pindah sekolah dan pindah daerah.Kita dah takboleh jumpa macam biasa lah dekat sekolah kan? Aku duduk sorang ajela isnin ni. Farhana dah takde,sungguh boring. Tak boleh nak buli2 dia lagi macam hari jumaat haritu. Buat kali terakhir aku,airchah n natat buli farhana. Ali dengan nik pun tolong buli farhana.huhu. Puas hati rasa. Aku curi kotak pencil farhana. Airchah curi beg morgirl farhana. Natat curi beg galas farhana,katanya berat giler beg farhana,huhu. Ali dengan Nik pulak bukak almari dan tolong kitorang sorokkan beg,kotak pencil farhana. Farhana buat muka cuak. Kesian aku tengok. hahaha. Lepas tu farhana nak balik beg dan kotak pencil dia tapi kitorang cakap kalau nak beg dia balik,dia kena tanggalkan kasut dia. haha. Dia mula2 taknak tapi lepas tu dia tanggalkan. N terpaksa la dia berjalan ke Bengkel ERT dengan berkaki ayam. huhuhu. hari terakhir dengan farhana yang akan diingati sampai bila2. aku sayong mu farhana <3 nanti jangan lupakan aku,airchah dengan natat ye. selalu la text dengan kitorang. byebye, :'))))) okay,ni pic dia.                                
                                             

♥Sekian Terima Kasih♥

Saturday

=="

PLEASE GO DIE. ftftftftftft
P/S aku memang tengah sumbat.
kbye.

♥Sekian Terima Kasih♥

Thursday

Korang menyakitkan hati.

pembincangan aku,ali dan farid. mmg tak
nampak. sorry. sakit hati aku.
aku anti korang berdua. Asal asyik ganggu aku?


♥Sekian Terima Kasih♥

Friday

Perkara yang aku buat bila tengah BORING!

PERTAMA :
-Aku masuk bilik dan ambik satu komik untuk dibaca.

KEDUA :
-Aku ambik satu buku kosong dan mula lukis komik buatan aku sendiri.

KETIGA :
-Aku texting dengan member aku dan bergossip.

KEEMPAT :
-Aku tengok dvd. Step up 3,The chronicles of narnia,Alice in wonderland,Kongfu. <3

KELIMA :
-Aku cari abang aku atau kakak aku untuk bergusti.

KEENAM :
-Duduk dekat sofa macam orang gila.

KETUJUH :
-Aku tengok youtube. Dengar lagu,tengok cerita,cartoon. ;D

KELAPAN :
-Aku akan online. FB! dan berchit chat dengan kawang-kawang. yang dikenali sahaja.

KESEMBILAN :
-Selak buku sekolah. itu aje yang aku buat. bace nyer dok.hahaha

KESEPULUH :
-Aku tido dan aku mengelamun.. 


-end


♥Sekian Terima Kasih♥

Tuesday

Gonna Study!

wOAHH!! aku nak kena study dah ni. ada exam 8.3.2011!! Gementar rasa nyer!aku takut aku failed! yang paling aku lemah sekali MATHS! dia buat otak aku rasa pening. tahu dok?Cikgu cakap kalau banyak failed kena turun kelas. YA ALLAH,semoga aku tak diturunkan kelas. amin. aku nak still dengan kawan-kawan aku dekat kelas 2SURIA!!!! mesti kena study. yeyeyeyye.. study! hei you!jangan ganggu aku. aku nak studylah! huhuhu. gila sudah, oh ya,macam nilah. Nak buat study group lah. tapi,kalau buat study group,nak ke kawan-kawan aku stayback sama? takut aku stayback dengan buku aje.hahaha XD apa-apa ajela. aku kena prepare awal-awal untuk exam bulan 3 ni. nak study. insyaallah.

♥Sekian Terima Kasih♥

SUKA-SUKA SAJA

cara yang terbaik untuk memberi amaran
kepada budak lelaki yang suka membuli
budak perempuan! cubalah. sebab 
saya pernah kena.hahahaahahhahahah XD
HEI AWAK! BERHENTI MEMBULI SAYA!
SAYA TAK SUKA AWAK BUAT MACAM NI!
SAYA NI PEREMPUAN!
JANGAN BUAT SAYA MACAM BUDAK LELAKI!
AWAK ADA PAHAM? BAD BOY! XD
- lakonan semata-mata!

♥Sekian Terima Kasih♥

Monday

Hijau Daun - Aku Dan Air Mata (VC + Lyrics)


♥Sekian Terima Kasih♥

Happy Friends Forever.


harini banyak betul yang aku lalui. haiss....first-first aku cerita yang good luck dulu. aku stayback dengan khairunnisa natasya n farhana. best betul lah. mula-mula kitorang keluar sekolah.pergi kat kedai runcit pelindung,. farhana beli air dutchlady chocolate. natat beli roti. aku lak beli air dutchlady strawberry.bestt. jangan jealous.huhu. lepas tu kitorang masuk sekolah sebab nak pergi raptai kawat untuk krs. aik,last-last sorang pun tak muncul.cikgu dah naik angin. pastu cikgu cancel kan raptai kawat tu. aku,natat,fana mmg lapar la time tu.pastu kitorang pergi balik kat kedai makan kat pelindung.aku order maggi kari.fana maggi tomyam sama dengan natat. first time aku makan kat kedai dengan diaorang. ternyata berbaloi. best gila. :) wowww.. hahaha. kami berkongsi satu air masak. haisss.. :) bestt doh. hahaha. :) airchah takde.dia pergi olahraga la. boring betul. oh ye. time nak pergi kedai kat pelindung untuk kali kedua tu,aku,natat,fana berjogging.iye. betul. hahaha. selok. fana cakap dia nak kurus kan badan. wei,takyah kuruskan badan. mu mmg dah cantik la sayang <3 hahahaha.. okay,sampai disini saja coretan daripada aku. nak membebel banyak2 pun takguna. takut korang semua malas nak baca blog aku lak sbb banyak sangat membebel nyer.hahahaha. okay. byebye <3
ohh ye. sebelum tu. aku nak cakap yang aku sayang kawang2 aku <3 muahhhhhhh...

gambar yang diambil sebelum pergi kesekolah pagi tadi.
                                      
♥Sekian Terima Kasih♥

Sunday

Kangen Band -- Pujaan Hati lyric

Fav! nak kongsi dengan korang-korang semua. dengar la
ye :) hope enjoy lah. huhuhuhu. kita feelings sikit. okay? ;)

♥Sekian Terima Kasih♥

Apa-apa ajelah ;)

Okay.tajuk aku kali ni apa-apa ajelah bermaksud 'aku taktahu nak cakap pasal apa'. serious.otak aku kosong sekarang ni. aku ingat makan. tido.makan.tido. nanti last-last jadi gemuk. kes. dua-dua tadi. makan dan tido.wahhh <menguap> paginya lah aku on. pukul 3.36 am sekarang ni.kejap lagi nak sekolah. nak kena stayback.malasnya. ada raptai kawat untuk budak-budak krs (kadet remaja sekolah). aku,airchah,hana n natat masuk. untuk persembahan hari rabu. hari rabu ni ada persembahan yang krs kena buat. so.. kawat kaki la.aku masuk aje. dapat markah lebih sikit.owhhooo.. korang?takdapat.wek2.huhuhu..Malasnya sebenarnya <muka monyok> malas nak stayback hari isnin lahhhhhh.. ape yang perlu dibuat? time raptai kawat hari jumaat tu. semua budak lelaki tak serious langsung.buat lawak aje kerja.hahaha. punya-punya lah lawak.tapi mmg best lah hari jumaat tu because tak masuk kelas. hahahaahaha. jahak nyer aku ;P oh ye,hari jumaat aritu semua bebudak perempuan form 2 kena injection.sedap betul.nak lagi rasa.terbaik. aku bersemangat nk kena cucuk dulu ;) suka2. time first2 cucuk tak sakit sangat,tapi masa dia nak tekan jarum tu pedih sikit.huhu. tapi pedih sikit aje.chillex la kn?mu kata mu katang,hahahahaha..okay.tukar tajuk pulak. mmmmm.... okay. sekarang ni aku tengah tengok youtube. haha,tu pun nak kena bagitahu ke?aduyai ==" aik?gila suda aku ni.cakap sorang-sorang!
dah la. dah taktahu nak membebel ape lagi. pening sungguh den. nanti la cerita. huhuhuhu..
♥Sekian Terima Kasih♥

D' Masiv - Di antara Kalian (HQ Audio/Video)


♥Sekian Terima Kasih♥

asap band - ingatkah kamu

kakak dengan abang saya suka lagu ni ;D
korang dengar la ye. huhuhu..

♥Sekian Terima Kasih♥

Saturday

KACIP.

kami kacip.korang kisah apa. hahaha. guraw aje.
;D thanks farhana. mskkn sekali gambar aku.
terbaik punya kawan. muahhhhh.. sayang mu dua orang!


♥Sekian Terima Kasih♥

Kegemaran saya!

 
1.
mango! mmm.. best nyer.
dah lama tak minum air
mango. :'( takpa2. harini aku 
beli. yeahhh.. mangoes.
here i come <3
2.
okay. ini korang semua mesti tahu.
dutch lady strawberry! ini lah susu
kegemaran aku. kalau nak belanja aku tu
korang paham2 la air ape yang aku suka.
hahaha. ceh2 ;P

♥Sekian Terima Kasih♥