Sunday

pssttt..

Okay, hi. Sekarang ni aku dah buat new acc blog. Do follow me back ye
yang dah follow tu (http://linasaiful.blogspot.com/)
Yang tak follow tu pun cuba2 la tick follow. hehe.
Thank you and loveyou <3

♥Sekian Terima Kasih♥

Tuesday

AEIOU.

First2 sekali saya nak kata ILOVEYOUBIE. Dekat boyfriend kesayangan saya. Muahaha. Harini saya happy sangat2. First yang saya happy sebab dapat jumpa awak. Saya rindu awak. Sebab 2minggu tak jumpa. Kedua sebab awak says iloveyou dekat saya secara depan-depan. HAHA. Comel-comel aje awak ni. Nak bahang rasa XD.. Nak date susah betul. Cikgu merata. Pastu pulak taktahu nak cakap ape. Nasib baik kakak ada. ;) muahaha. tu aje yg saya nak share. Kbye.
♥Sekian Terima Kasih♥

Wednesday

HOH --"


:icona-little-kitty:

♥Sekian Terima Kasih♥

HI.

Assalammualaikum and hi. :).. Harini aku sibuk sikit,. On fb bukan banyak pun NOTIFICATIONS, org add adelah. Kawan-kawan aku sekarang ramai yang dah lama tak on. Boring kalau takde diorg. Sedih rasa. Dan tak sabar nak sekolah. Nak jumpa kawan2. Harini aku nak share game yang best. Aku sure korang pun mesti pernah main game ni. Kan girls? hahahaha.. TADA: http://www.barbie.com/ . hoh, MOH main bersama aku. join. Ajak mak,kakak,nenek,moyang main sekali.
MUAHAHA =
okay, aku tahu. Aku ni mmg kebudak-budakan.
Tapi korang tak perasan ke? Budak zaman sekarang yang dah besar panjang pun still main game barbie mcm ni? HOH! okbye.

♥Sekian Terima Kasih♥

iloveyou bie ;-*

MUAHHAAAHAHAA..
ayat awak  =  ilysfdm ;DD
ilysfdm too.
Thanks sebab selalu ada untuk saya bie.


ILOVEYOU
=)

♥Sekian Terima Kasih♥

Saturday

New Love.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Orang Baru.
Kehidupan Baru.
Happy bila dengan awak.
Terima kasih kerana membahagiakan saya bermula dari 5/6/2011
Awaklah orang yang saya sayang gila lepas parents and family.
Lepas ni, tulat, minggu depan,bulan depan dan selamanya tolong sentiasa dengan saya.
*iloveyousomuch.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥Sekian Terima Kasih♥

Wednesday

Nak bercerita. < aku paksa baca ;) >


HAHAHA. akhirnya blog boleh bukak jugak. Bagus. Baru aje aku plan nak belasah2 kau blog. Paham bahase jugak kau ye? HAHA, okay start dari harini dah 6 hari cuti. Aku dah mula rindu dekat kawan-kawan aku. Nak2 sekali dekat kacip aku NUR KHAIRUNNISA NATASYA BINTI DZUL HAIDI.  Harini aku tak tidur. Semalam pun sama aku tidur pukul 6.30 a.m dan bangun tidur lebih kurang pukul 2.30p.m. Gangster tak? hahahaha. Buas tido. Mama ckp aku mengigau. tulah akibatnya kalau tidur lambat2. < perut dah rasa lapar (lupakan)(taksabik) > Kalau aku on fb aje mesti aku bukak manga ! Nak membaca komik sambil on. Best. Taklah boring sangat pasceroh tgk fb kan? komik gempak. Dah lah cara dia lukis watak dalam komik dia tu CANTIK. Perfect. Aku nak jadi pelukis. Aku suka melukis. Hobi yang akan aku buat bila aku tengah free. Ayah aku membebel. HOHO..  Okay ni ajela yang aku nak share. kbye. dan aku rasa tak lawak pun =="

♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     
♥Sekian Terima Kasih♥

Monday

tkde kerja.

Twilight versi Anime. HAHOO =D
Tengok ni KI SAIFUL.


♥Sekian Terima Kasih♥

Aku rindu Kau FARHANA!


I MISS YOU
NURUL FARHANA BINTI MUHD FAIZAL!
bila nak datang kuantan?
masuklah sekolah TC balik.
='(((

♥Sekian Terima Kasih♥

Thursday

Go die!

M E N G A R U T !

Mengarut ajela mu ni. Menyemok!
Muka mcm gitu aje!
Ada hati tu! HAISSSS!!!!!!!!!!!!!!!
GO DIE!!!


  •  bila aku tengah boring memang ntah ape yang aku mencarut kat blog ni! ;) kbye.

♥Sekian Terima Kasih♥

Sunday

Happy Mother's Day




Happy Mother's Day to my beloved mother :
NOR LIZA BINTI HJ. MOHD ARSHAD.
I do love you so much MAMA.
Thanks for all.. Thanks for take care of me since i was a baby,
And until today. Your kindness will be remembered forever.
MUAHHHHH X3
MY MAMA
ILOVEYOU.

Dan tak lupa juga untuk ibu-ibu di seluruh dunia..
Ibu nissa natasya. Ibu Damia. Ibu Farhana
 .Ibu Azlin.Ibu Hasanah. Ibu Hajar

HAPPY MOTHER'S DAY !!

♥Sekian Terima Kasih♥