Friday

sayang korang :)

hai,korang-korang yang ikhlas berkawan dengan sy!saya cuma nak korang semua tahu yang saya pun ikhlas gegiler berkawan dengan korang semua!!bapak giler ikhlas <3 korang lah kawan sehidup-semati sy!awak kawan forever saya!terima kasih sebab sudi jadi kawan saya ok?seronok dapat berkawan dengan awk orang semua!korang semua ni cool!nk kenalkan kacip terbaik sy!nissa natasya&siti aisyah!bapak gile,punya gila sayang ke korang berdua!janji kita akan kacip sampai mati ok?:) korang yang saya sayang ni dia! farhana husaini,abang ijat,farhana,haliza,ali mahadi,farid mokhtar,faris farizan,taufik,syawal,suhailah,afifah,chloe kok,aisyah farhana,damia,hasanah,azlin asmira,syafidah,fatin liyana,shahmil,abang lokman,asyirah.safrina,syakirah,syahidin,ayuni,ayu aifa,ummu sidrah,hajar,dan amar!amar?hahahahahha XD..ex terbaik sy!sayang ke dia gegiler walaupun dah break!huhu :') pape ajela..woww,sebenarnya banyak lg kacip saya!tapi maybe lupa kot!sorry kawan <3 jangan marah saya.otak saya pening sikit!huhuu..susah nak kabo! saya sayang korang lah!!!!!!kita semua akan kacip sampai mati! waaawaaawaaawawwaaa! nk membebel banyak lagi ni,tapi tak cukup idea la!hahahaha XD byebye.. akhir kata,sy ulang balik. SAYANG KORANG!!!!!!!!!!! <3 X')
antara2 gambr yang sy ambl kt fb
Hana FarhanaNissa NatasyaBubu ChachaFares Faryzan Uche
Nur AisyahHalyza AnisFana HanaAyuni BaharunAsyirah Zainal AbidinChloe KOk
Liyana KokoAfifah AmiludinAzlin AsmiraI-zat Sdo-x
nah,picture korang yang kacip dengan saya! korang pilih la sendiri muka korang tu!ade yang kartoon.,tapela. korang tahu gampar profile picture facebook korang kn?bagus!hahahah XD
<3


                                                                              

♥Sekian Terima Kasih♥

4 comments:

farhanafaizal97@gmail.com said...

syang y0u jgak mmuuuaahhh.....it is so nice beb....huhuhuhu...:)))

Syalinna Saiful said...

yeahh,sayang korang semua lahh <3
muahhhhhh ;-*

*AIRCHA_$@F121N4* said...

Thankz..ar..syg ko gak..hmmm..<3

Syalinna Saiful said...

hahaha..ok2